Staj Programı

 

Pratiğe Yolculuk Bursiyer Staj Programı

Pratiğe Yolculuk bursiyer staj programı; Ar-ge, Pazarlama, Satın Alma, Üretim ve Planlama, Formülasyon Geliştirme, Kalite Kontrol, Kalite Güvence, Proses Geliştirme ve Proje Geliştirme gibi iş dünyasının ana hatlarında deneyim elde etmek isteyen ve kariyer hedefi olan genç yeteneklere, Alyors bünyesinde pratik deneyimi sunarak yeni ufuklar açmayı amaçlar. 

Pratiğe Yolculuk Programının Avantajları Neler?

Bu program, katılımcıların iş hayatındaki keşif yolculuklarını simgelerken aynı zamanda katılımcılara her adımda yeni deneyimlerle kendilerini geliştirme fırsatı sunmaktadır. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar, pratiğe olan bu yolculuğun ötesinde, Alyors bünyesinde iş imkânı da bulabilmektedir.  

Program Olanakları

Teori ve Pratik Birlikteliği: Teoride edinilen bilgileri sahada uygulama,

Gerçek İş Deneyimi: Sektördeki uzmanlarla bir araya gelme ve günlük iş operasyonlarına katılma,

Mentorluk Desteği: Kendi alanında deneyimli bir profesyonel mentorden kişisel ve profesyonel gelişimine yönelik rehberlik alma,

Ağ Olanakları: Sektörde alanında yetkin uzman ve profesyonellerle tanışma, network ağlarını güçlendirerek, gelecekteki iş fırsatlarını artırma,

Proje Tabanlı Çalışma: Gerçek projelerde görev alma fırsatı sunularak, programa dahil olan katılımcılar liderlik ve takım çalışması becerilerini güçlendirebilecekler.

Başvuru Süreci:

Pratiğe Yolculuk Staj Programı’na başvurmak için https://forms.gle/9JvA21kpUTfQDNaf6 adresi üzerinde yer alan başvuru formunu doldurabilir ve başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Başvurular, 2024 yılı Nisan ayında kabul edilecektir.

Alimoğlu Vakfı olarak, genç yeteneklere iş dünyasının kapılarını aralama ve onları gelecekteki liderler haline getirme vizyonumuz doğrultusunda, Pratiğe Yolculuk Staj Programı’nın başarılı bir kariyer yolculuğunun ilk adımı olmasını diliyoruz.

Paylaş:
03 Nis 2024