BURSİYER MENTORLUK PROGRAM

Bursiyer Mentorluk Programı


“Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı”
olarak geleceğin donanımlı bireylerinin yetişmesine katkı sağlamak üzere çıktığımız yolculuğumuzda öğrencilerin eğitim hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz. Kariyer hayatlarına uzanan bu süreçte gelişimlerine katkı sunmak üzere iş yaşamına hazırlanacakları alanlarda onlarla buluşuyoruz.

İş yaşamının uygulamalı süreçlerine entegre olacak gençler için alanında uzman, tecrübeli bireylerin rehberliğini önemsiyoruz.

“Akademiden Liderliğe” mentorluk programı ile vakfımız, “Orzaks İlaç” çalışanları ve bursiyerlerimizin bir araya gelmelerini sağlayarak, profesyonellerin öğrenciler ile tecrübelerini paylaşmalarını ve kariyer yolculuklarına ışık tutmayı amaçlamaktadır.

Orzaks profesyonellerinin yanı sıra, akademik dünyadan bilim insanlarının da katkı sağlayacağı mentorluk programımızda sektörün bilgi ve birikimlerinin öğrencilere aktarılmasına olanak sağlayarak yaşam yolculuklarına ışık tutmayı hedefliyoruz.

 

Başvuru Süreci

Nisan 2023’te web sitemizde yayınlanacak mentee başvuru formunu doldurarak, [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

 

Mentor – Mentee Program Tarihleri

Yaz döneminde başlayacak program öncesinde tarih duyuruları yapılacaktır.

 

Paylaş:
03 Şub 2023